Dragon Age 4 zit volledig op schema zegt BioWare

Dragon Age

Kijk eens wie we hier hebben. Eindelijk krijgen we nog eens wat te horen over BioWares Dragon Age 4. En deze keer is het goed nieuws.

Meteen een statement tegen de kwade tongen die beweren dat Dragon Age 4 zich in een zogenaamde development hell zou bevinden… Dat brengt BioWare zelf naar buiten met onderstaand bericht:

Voor de volgende Dragon Age zitten we midden in de productie, en dat is een geweldig gevoel. Onze blauwdruk is vorig jaar voltooid, dus we zijn nu gefocust op het uitbouwen van onze visie: het creëren van geweldige omgevingen, diepe personages, sterke gameplay, impactvol schrijven, emotionele cinematics – en nog veel meer. De blauwdruk voor het spel is goed begrepen en het team is gefocust.”

Of we spoedig iets te zien zullen krijgen qua screens of trailer, dat is waarschijnlijk nog te vroeg. Laat staan een releasedatum of release in 2022. Maar het verloopt vlotjes, en dat is al iets.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)