Speel dit weekend gratis multiplayer op PlayStation

PlayStation Plus

Voor velen staat er dit weekend een romantisch weekendje met hun geliefde partner op het programma. En dankzij Sony, die dit weekend even de vorm van Cupido aanneemt, hoeft dit helemaal niet zo saai te zijn.

Sony heeft via Twitter namelijk aangekondigd dat online gamen dit weekend helemaal gratis zal zijn voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Normaal gezien heb je hier een PlayStation Plus-abonnement voor nodig. De actie loopt van vrijdag 12 februari 12:00 uur tot maandag 14 februari 23:59 uur Belgische tijd.

Ga jij jouw geliefde alsnog kunnen overtuigen om dit weekend samen te gamen of ben jij één van die slimmeriken die nog steeds single is?

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.