Ghostwire: Tokyo verschijnt eind maart én krijgt showcase

Ghostwire Tokyo

Dubbel goed nieuws! Ghostwire: Tokyo heeft eindelijk een release datum te pakken. De game van Tango Gameworks zal op 25 maart verschijnen. En bovendien mogen we vanavond vanwege uitgever Bethesda een exclusieve showcase verwachten.

De release datum werd via het officiële Youtube-account van PlayStation bekendgemaakt.

En via Twitter deelde PlayStation mee dat we vanavond tevens een speciale uitzending mogen verwachten waarin een blik achter de schermen wordt gegund en waarin we nieuwe gameplay beelden te zien zullen krijgen.

Na de State of Play van gisterenavond die volledig in het teken stond van Gran Turismo 7, is het nu de beurt aan Ghostwire: Tokyo. De uitzending is om 23:00 uur Belgische tijd live te volgen via Youtube en Twitch.

Ghostwire: Tokyo zal verschijnen voor PlayStation 5 en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.