Sony kondigt State of Play aan over aankomende Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 had normaal in 2021 moeten verschijnen maar werd uitgesteld naar begin dit jaar. Om ons geduld te belonen, zal Sony aankomende woensdag een State of Play uitzenden die volledig in het teken zal staan van het aankomende racespel.

De eerste State of Play van 2022 zal op 2 februari om 23:00 uur Belgische tijd live te volgen zijn via Youtube en Twitch. De uitzending zal iets meer dan 30 minuten duren en nieuwe PlayStation 5-beelden en gameplaydetails weergeven. Er zullen tijdens deze State of Play geen aankondigingen gedaan worden of beelden over andere games getoond worden.

Gran Turismo 7 zal op 4 maart 2022 verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.