Nieuwe Horizon Forbidden West-trailer vertelt ons meer over het verhaal

Horizon Forbidden West

De release van Horizon Forbidden West, de opvolger van Zero Dawn staat voor de deur. Het minste dat we kunnen zeggen is dat de verwachtingen zeer hoog liggen. Vandaag krijgen we alvast een nieuwe trailer waarin het verhaal centraal staat.

Kort samengevat: Verken verre landen, vecht tegen grotere en indrukwekkendere machines en kom in aanraking met verbazingwekkende nieuwe stammen als je terugkeert naar de verre, post-apocalyptische wereld van Horizon.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)