Call of Duty: Vanguard krijgt morgen op ronde-gebaseerde Zombies-modus

Call of Duty: Vanguard Zombies

Ik speel graag Zombies in Call of Duty, maar zelfs na een eerste kleine update in Season 1 kan de Zombies-modus me niet boeien. Ik heb liever wat meer uitdaging, wat meer afwisseling en als het even kan ook wat meer mogelijkheden. Daar komt gelukkig snel verandering in…

In een artikel op CallofDuty.com deelt Treyarch mee dat we vanaf morgenvroeg kunnen rekenen op een nieuwe mid-season update voor de Zombies modus. De nieuwe update belooft nieuwe content waaronder de terugkeer survival gameplay, nieuwe wapens, en nieuwe wapenskins.

Klassieke survival gameplay keert terug naar Zombies, dit samen met de Shi No Numa-map in de Void Objective. We kunnen deze objective vrijspelen zodra we het kantoor van Von List in Stalingrad binnengaan. Door naar het kantoor te gaan, gaan we door een portaal naar de Void in Shi No Numa.

De Void Objective vereist dat we zo lang als we kunnen rondes van zombies overleven in Shi No Numa. Na drie rondes kunnen we kiezen om te exfillen of door te gaan. Kiezen we ervoor om door te gaan, dan levert ons dat 3.000 Essence op voor elke 3 voltooide rondes. Elke keer dat 3 rondes worden voltooid of de speler terug naar Stalingrad ontsnapt, wordt een Sacrificial Heart verdiend die kan worden gebruikt om Artifacts te upgraden.

Klinkt veelbelovend en gaan we zeker proberen deze week!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)