Nieuwjaarsbonussen in Red Dead Online

Het is een nieuw jaar in Red Dead Online met een maand aan bonussen en meer over de hele Frontier, inclusief gratis voorzieningen om een ​​nieuwe start voor alle spelers te ondersteunen. Daarnaast zijn er tot het einde van de maand elke week nieuwe tijdelijke bonussen, beloningen en een andere featured series beschikbaar.

Wanneer je de weduwe Jessaca LeClerk helpt met het wreken van haar overleden man in A Land of Opportunities, ontvang je deze maand 2X RDO$, XP en Gold. Tegelijkertijd kun je, bij het behalen van de finale van “Destroyed By Grief”, profiteren van 5 Gold Bars korting op de Butcher Table, Collector’s Bag, Moonshine Shack, Sample Kit of een van de Bounty Hunter Licenses.

Weer rivalen af, verdedig jezelf en je bondgenoten tegen een afslachting in Call to Arms, en ontvang 3X Ability Card XP tot en met 1 februari. 

Alle Featured Series betalen deze maand 2X RDO$ en XP uit. Lees hieronder wat er de komende weken te beleven valt en bereid je voor: 

6–10 januari: Team Shootout Series (Hardcore)

  • Speel deze week met een Persistent Posse en ontvang 2,000 XP
  • Win een match in de Featured Series van deze week, en ontvang 30% korting op een Revolver naar keuze
  • Voltooi een standaard Bounty samen met een Legendary of Infamous Bounty om een gratis Ability Card te krijgen

11–17 januari: Shootout Series (Hardcore)

  • Lever de Weekly Collection van deze week in, doorde Tennessee Whiskey, Irish Whiskey, en Scotch Whiskey terug te brengen naar Madam Nazar, en ontvang een Treasure Map die leidt naar een buit die begraven ligt onder een voormalig slagveld
  • Doe samen met je Persistent Posse mee met een ronde Call to Arms, en ontvang een gratis Treasure Map die leidt naar een lading die verborgen ligt onder North Tumbleweed
  • Win een match in een van de Featured Series van deze week om 30% korting te krijgen op een Revolver naar keuze

 18–24 januari: Takeover Series (Hardcore)

  • Voltooi een Blood Money Opportunity samen met je Persistent Posse en ontvang 25 Capitale
  • Jaag op – of neem een monster af van –  een Legendary Animal en ontvang 100 rondes Split-Point Rifle Ammo
  • Doe deze of de volgende week mee aan een Nominated Series en 30% korting op een Repeater 

25–31 januari: Team Gun Rush (Hardcore)· 

Doe mee met een Featured Series-playlist met een Persistent Posse en ontvang een gratis Porter Jacket. Voltooi een Trader- of Moonshiner Sell Mission en ontvang de Benbow Jacket. Doe mee met een Nominated Series en ontvang 30% korting op een Repeater.

Tijdelijk beschikbare kleding keert terug

Ga voor een nieuwe look: een selectie van tijdelijk beschikbare kledingstukken keert terug naar lokale kleermakers en de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue. Haal de Irwin Coat, Salter Shoes, Cossack Hat, Furred Gloves, Darned Stockings, Tied Pants, en een Fanned Stovepipe Hat voor 1 februari in huis. 

Kortingen

Verbeter je bewapening door gebruik te maken van de vrijgestelde rangvereisten voor de Lancaster Repeater, Double Action Revolver en Semi Auto Shotgun bij lokale Gunsmiths en op de pagina’s van de Catalogus. Proviand maakt vaak het verschil tussen leven en dood.

Maak van je volgende avontuur geen dieet, zeker niet nu de volgende verse etenswaren de komende vier weken gratis zijn: Tender Pork Loin, Mature Venison Meat, Prime Beef Joint, Cheese Wedges, Salted Beef, Bartlett Pears, Fresh Peaches, Local Carrots, Hand-Picked Corn en Orchard Apples. New year, new you: je leven drastisch veranderen is zo eenvoudig als een bezoek aan de Character Creator – deze maand kost een Appearance Change maar de helft van de normale prijs.

Is je oude, betrouwbare ros eerder oud dan betrouwbaar? Bezoek lokale stallen bij jouw in de buurt voor 30% korting op de prijs van alle Nokota- en Mustang-paarden en vind een paard dat aan je behoeften voldoet. Als je deze maand een driedaagse rol challenge streak behaalt (in welke rol dan ook), krijg je als extra bonus ook het Kneller Dakota-zadel. Naast de hierboven genoemde tijdelijk beschikbare kleding, ontvang je 30% korting bij kleermakers en in de catalogus.

In het kader van samen het nieuwe jaar inluiden, vervallen alle kosten voor Persistent Posse tot 1 februari. Bovendien ontvangen alle Persistent Posse-leiders de “Hell Yeah” Emote wanneer ze voor 1 februari inloggen om Red Dead Online te spelen.  

Prime Gaming voordelen

Red Dead Online-spelers die voor 17 januari hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming ontvangen een gratis Bolt Action Rifle en Coat. Spelers die tussen 18 januari en 14 februari verbinden met Prime Gaming, ontvangen gratis Pants en 30% korting op een Arabian Horse.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)