Shaquille O’Neal schonk 1000 PS5- en Switch-consoles aan kansarme kinderen tijdens kerst

Bij basketbalfanaten en de iets oudere gamers klinkt de naam Shaquille O’Neal waarschijnlijk bekend in de oren. Naast een legendarische basketbalspelers (op rust) heeft de man ook een hart van goud.

Hij heeft tijdens de kerst namelijk voor kerstman gespeeld en maar liefst 1000 PlayStation 5- en Nintendo Switch-consoles aan kansarme kinderen cadeau gedaan tijdens de feestdagen.

De voormalige basketbalster onthulde in de podcast van Gary Vaynerchuk, The Gary Vee Audio Experience, dat het feit dat hij niet veel had toen hij opgroeide hem echt de “waarde van teruggeven” heeft geleerd.

Hij vertelde daarover onder andere het volgende “Mijn vader was een drilsergeant, mijn moeder was een hardwerkende vrouw. Ze had niet veel. Maar ze leerden me de waarde van teruggeven. Ze leerden me de waarde van het helpen van mensen in nood.

Nu hebben we nog meer respect voor deze NBA-legende.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)