Amazon Prime Gaming-abonnees krijgen wederom 9 gratis games in januari

Als je tegenwoordig een beetje je best doet kan je hier en daar gratis games scoren. Natuurlijk is gratis een beetje boerenbedrog, want je moet natuurlijk in het bezit zijn van een abonnement van de desbetreffende service. Zo is dit ook het geval bij Amazon.

Het bedrag (€2,99) dat je maandelijks bij Amazon betaald is belachelijk laag als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Elke maand krijg je de mogelijkheid om een aantal PC-games te downloaden. Voor de maand januari zijn dit weer 9 games, net zoals bij de vorige maand:

  • Star Wars: Jedi Fallen Order
  • Total War: Warhammer
  • World War Z: Aftermatch
  • Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
  • WRC 7 FIA World Rally Championship
  • Abandon Ship
  • Paper Beast-Folded Edition
  • In Other Waters
  • Two Point Hospital

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.