The Gunk krijgt schitterende launch trailer

The Gunk

The Gunk, tiens die naam zegt me iets, zou wel eens de eindejaarsverrassing van 2021 kunnen worden. De game krijgt overal lovende reviews en na het bekijken van de launch trailer kan ik die alleen maar bijtreden.

The Gunk is een verhaalgedreven actie-avonturen titel die je speelt vanuit een third person view. Zelf nemen we de rol aan van Rani, een scavenger die met haar partner Beck op een buitenaardse planeet terechtkomt. Deze telt verschillende biomen zoals ravijnen, jungles en grotten. Enige probleem is dat die gebieden aangetast worden door een zwarte slijmachtige parasiet genaamd de Gunk die schade toebrengt aan de omgeving en diens fauna en flora.

Aan jou om hier iets aan te doen. Heb je trouwens een Xbox Game Pass, dan kan je gratis genieten van deze bijzondere game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)