Je kan Back 4 Blood nu ook solo spelen

Back 4 Blood

Het is plezant om met maten samen te spelen, daar gaan we niet zot over doen. Maar soms is het ook gewoon plezant om eens relax alleen te knallen, en je eigen ding te doen. Voorheen ging dat niet echt in Back 4 Blood, maar dat is nu anders.

Bovendien is het niet altijd plezant om in coöp te spelen als je met ‘vreemden’ aan de slag moet. Soms lukt dat wel maar vaak levert het ook frustratie op als ze hun eigen ding doen, en niet als team samenspelen.

Met de release van de nieuwe patch heeft Back 4 Blood nu ook een offline campagnemodus, waardoor je nu ook solo de mogelijkheid krijgt om vooruitgang te boeken als je alleen wil spelen. Er is ook een nieuw, wel tijdelijk, Roving Merchants Supply Line-spoor met nieuwe unlocks.

En over unlocks gesproken, er is een nieuw type kaart dat je in deze update kan verzamelen. Burn-kaarten kunnen aan het begin van een ronde worden gebruikt om de Cleaners een tijdelijke boost te geven. Er zijn nu ook drie nieuwe niet-Brand-kaarten voor Cleaners die je kan verzamelen, en die elk je Quickslot-inventaris op de een of andere manier uitbreiden.

En dat is nog niet alles. Zo kreeg Fort Hope dankzij deze update ook een nieuwe firing range om je vertrouwd te maken met de Ridden.

Ook hier trouwens even meegeven dat je deze game gratis kan spelen als je een Xbox Game Pass-abonnement hebt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)