Dakar Desert Rally komt in 2022 naar consoles en pc

Gamers die graag vertoeven in de verzengende hitte, die graag in hun eentje door de woestijn cruisen en geen last hebben van zand- en stofwolken in hun longen die moeten deze game zeker in de gaten houden. Zeker als ze ook nog eens fan zijn van de gelijknamige woestijnrally.

Dakar Desert Rally, dat werd onthuld tijdens de Game Awards, wordt gemaakt door Saber Porto en zal worden uitgegeven door Saber Interactive.

De makers beloven een authentieke woestijnrallyspelervaring, een immense open-wereld om te doorkruisen en zelfs dynamische weersomstandigheden. Het gaat toch niet regenen of sneeuwen in de woestijn vragen we ons hierbij af… Meer dan 150 voertiugen waarmee je zowel in single- als multiplayer aan de slag kan, en nog veel meer…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)