Zesdelige documentaire ‘Power On: The Story of Xbox’ vanaf nu gratis beschikbaar

We hebben er allemaal een goed excuus bij om vanavond lekker languit in de zetel te ploffen. Microsoft heeft namelijk vandaag zijn documentaire over de geschiedenis van Xbox uitgebracht. De documentaire ‘Power On: The Story of Xbox’ duurt in totaal zo’n vier uur en bestaat uit zes afleveringen.

De documentaire werd vorige maand tijdens de Xbox 20th Anniversary Celebration livestream aangekondigd en toont de hele geschiedenis van de Xbox, Xbox 360, Xbox One en Xbox Series X|S. Microsoft deinst in de documentaire niet terug om ook een aantal dieptepunten te bespreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beruchte ‘Red Ring of Death’ (aflevering 5 van de documentaire).  

Alle zes afleveringen zijn volledig gratis op Youtube te bekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.