Bungie toont nieuwe trailer van Destiny 2’s The Witch Queen

Destiny 2 The Witch Queen

Tijdens The Game Awards van dit jaar heeft Bungie een nieuwe trailer van Destiny 2: The Witch Queen getoond. Deze nieuwe uitbreiding van Destiny 2 verschijnt op 22 februari 2022.

De nieuwe trailer focust zich op spelers die vechten tegen Savathûn en haar leger van Lucent Brood – vijanden die dit keer ook Light gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)