Pragalicious serveert: Fortnite Chapter 2 Finale “The End”

Fortnite Chapter 2 Finale "The End"

Op 4 december om 22u00 viel het doek over Chapter 2 van Fornite. Ik ging als The Mandalorian de strijd aan met de Cube Queen om zo samen met een pak andere gamers het Fortnite-eiland te proberen redden.

In onze strijd kregen we hulp uit onverwachte hoek en onze reddingsactie kan je hier herbekijken.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.