Nu ook Black Friday-kortingen in de Epic Games Store

Beter laat dan nooit moeten ze gedacht hebben bij Epic. Ook zij trappen nu hun Black Friday-kortingen af in de Epic Games Store.

Om te gaan neuzen in die kortingen, tussen de 10 en 85 procent moet je om te beginnen surfen naar de Epic Games Store zelf natuurlijk.

En net als bij Steam kan je ook hier terecht voor heel wat pc-games tegen een sterk verlaagde prijs.

We halen er een paar uit:

Far Cry 6 met 17 procent korting

Kenia: Bridge of Spirits met 10 procent korting

Back 4 Blood met 30 procent korting

Riders Republic met 25 procent korting

Crysis Remastered Trilogy met 20 procent korting

Hitman 3 met 60 procent korting

Ghost Recon Breakpoint met 85 procent korting

Cyberpunk 2077 met 50 procent korting

Horizon Zero Dawn Complete Edition met 50 procent korting

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)