Boba Fett maakt volgende maand Fortnite (on)veilig

The Book Of Boba Fett

Nadat gisteren bekend raakte dat ninja’s van Naruto naar Fornite komen, hebben we nu voor de Star Wars-fans ook goed nieuws. Al werd het nieuws bekend gemaakt in de marge van Disney+ Day.

Ontwikkelaar Epic Games heeft bevestigd dat de meest beruchte bounty hunter uit het Star Wars-universum naar de populaire battle royale-game komt.

Dat heeft uiteraard te maken met het feit dat op 24 december The Book of Boba Fett wordt gelanceerd op Disney+. Op diezelfde dag kan je dus een skin aanschaffen van het populaire Star Wars-personage. Daarnaast kan je ook de skin van zijn side-kick of partner in crime Fennec kopen in ruil voor je V-bucks.

Welke backbling en gliders beide personages zullen meekrijgen, is nog niet bekend gemaakt. Maar ik ga alvast mijn V-bucks al beginnen opsparen, want deze skin past perfect bij die van The Mandalorian die ik al in mijn bezit heb…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.