Eerste unboxing video van Microsoft’s Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition is hier

Gisteren mocht de Xbox Series X één kaarsje uitblazen. Begin volgende week, op 15 november, verschijnt de Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition. Toch zijn er al mensen die het toestel hebben kunnen bemachtigen. Op YouTube is er een filmpje opgedoken waarin een gelukkige eigenaar van het toestel dit met de wereld wilt delen.

De Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition werd door Microsoft eind augustus voorgesteld tijdens de Opening Night Live van Gamescom samen met de aankondiging van de releasedatum van Halo Infinite. Zoals verwacht was het toestel in geen tijd overal uitverkocht. Zoals wel vaker het geval is bij producten waarvoor de vraag veel groter is dan het aanbod, zijn scalpers de grote winnaar. Wie deze Limited Edition absoluut wil bemachtigen, zal hiervoor diep in de buidel moeten tasten. De toestellen worden allemaal rond de 1000 dollar aangeboden op Ebay.

De bundel bevat naast de Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition-console ook een Halo Infinite Limited Edition-controller en de game zelf. De game zal op 8 december verschijnen en is gratis voor wie een abonnement op Game Pass heeft.

Je kan de unboxing video (volledig in het Spaans) hieronder bekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn console vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder heeft hij een haat-liefdeverhouding met FIFA waarbij de echtscheidingspapieren al meermaals op tafel hebben gelegen.