Promo Spider-Man: No Way Home hint naar oude bekende villains

Spider-Man: No Way Home

In alle eerlijkheid loop ik niet meteen warm van de verschillende Marvel-films die afgelopen maanden op de wereld werden losgelaten. Waar ik vroeger stond te popelen om naar de nieuwste Marvel te gaan kijken, wacht ik wel tot Eternals of Shang-Chi op Disney+ staan.

Voor Spider-Man: No Way Home wil ik nog wel eens met veel plezier uit mijn luie zetel komen volgende maand. En dat is niet alleen omdat ik Tom Holland écht wel een goeie Spider-Man vind, maar ook omdat de vorige films mij écht wel wisten te vermaken.

Als we alle hype en roddels over de nieuwste Spider-Man mogen geloven, dan zou dit wel eens een mind-blowing ervaring kunnen worden. Zo wordt er al maanden gesproken over het feit dat we in de film een soort Multiverse zouden verzeild raken waardoor we ook  Tobey Maguire en Andrew Garfield nog eens in actie zouden zien als Spider-Man.

Ook over de slechteriken in de film vloeide al heel wat digitale inkt en neemt alleen maar toe na het zien van de nieuwste poster van Spider-Man: No Way Home.

Hierop zien we naast de voor de hand liggende tentakels van Doctor Octopus ook The Green Goblin rondvliegen. Zouden we écht William Dafoe terug zien!?

Maar dat is misschien nog niet alles. Want die blikseminslag zou wel eens van Electro (Jamie Foxx) kunnen zijn? Of wat dacht je van de terugkeer van Sandman als we op die wervelstorm mogen afgaan?

Ik ga er niet teveel over beginnen nadenken, maar ik denk dus écht wel dat Spider-Man: No Way Home een geweldig goede film gaat worden. Vanaf 17 december kunnen we het zelf gaan ontdekken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.