Jubileumseizoen Pokémon animatieserie vanaf 8 november exclusief te zien bij Nickelodeon

Vanaf 8 november zijn Ash Ketchum en Pikachu maandag tot en met vrijdag, exclusief te zien bij Nickelodeon in Vlaanderen met een gloednieuw seizoen van Pokémon.

In dit jubileumseizoen maken Ash en Goh een onvergetelijke reis door de grote wereld van Pokémon. Van Kanto tot Galar: alle regio’s komen aan bod en hier doen de helden hun uiterste best om nieuwe Pokémon te vangen, beter te worden als trainer en gevechten te winnen.

Met Pikachu, Cinderace en hun andere Pokémon naast zich hebben de helden een opdracht om Pokémon te onderzoeken voor Cerise Laboratory. Onderweg klimt Ash hoger in de World Coronation Series-ranglijst, en Goh voegt meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn zoektocht om Mew te vangen.

Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. Het seizoen zit boordevol nieuwe vrienden, terugkerende rivalen en spannende avonturen om zowel fans van het eerste uur als nieuwe liefhebbers te trakteren op een geweldige ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)