Apex Legends Escape launch trailer toont Ash, omgeving en wapen

Apex Legends Ash Escape Season

Warzone niets voor jou, en Fortnite ook niet? Dan moet je misschien eens Apex Legends proberen, en zeker als je iets met Titanfall hebt.

Dit nieuwe seizoen dat start op 2 november introduceert een bekend personage voor de Titanfall-spelers, namelijk Ash. Daarnaast krijgen we in de trailer ook de nieuwe omgeving te zien en de CAR submachine gun, eveneens uit Titanfall 2 voor de kenners.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)