Eerste classes uit Tiny Tina’s Wonderlands onthuld

In maart kunnen we aan de slag met de Borderlands-spin-off: Tiny Tina’s Wonderlands. Zoals reeds was geweten zet Gearbox hier integraal in op het RPG-aspect gecombineerd met het typische looten en shooten uit de Borderlands-games. Zoals het een goede RPG betaamt beschikt ook Tiny Tina’s Wonderlands over gespecialiseerde classes die jouw verhaal zullen vorm geven.

Vandaag krijgen we in onderstaande trailer twee van de nieuwe classes te zien: de geniepige Stabbomancer en de brute Brr-Zerker. De naamgeving van de klassen gebeurde op zijn Borderlands; met een serieuze hoek af. Zo is de Stabbomancer de Tiny Tina-equivalent van de typische Assassin. De Brr-Zerker is dan weer de tegenhanger van de brute Berserker zoals we ze kennen uit andere games. Tiny Tina’s Wonderlands verschijnt op 25 maart op consoles en pc.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.