fbpx

Check de teaser trailers van Shazam! Fury of the Gods en Aquaman and the Lost Kingdom

De makers van de nieuwe Shazam! en Aquaman film nemen ons mee achter de schermen in nieuwe video’s die getoont werden op het DC FanDome evenement.

Shazam! Fury of the Gods

Zachary Levi vertolkt wederom de superheld Shazam die tevoorschijn komt als tiener Billy Batson “Shazam!” roept. Shazam! was een van de laagst verdienende DC-films, ondanks positieve reacties van de fans. De cast van het origineel uit 2019 krijgt hoogwaardig gezelschap van onder andere Helen Mirren als Hespera en Lucy Liu als Kalypso.

Shazam! Fury of the Gods introduceert een diversiteit aan nieuwe wezens uit de Griekse mythologie waaronder minotaurus, harpijen en draken. Producer Peter Safran laat het publiek in onderstaande video de 3D-modellen voor deze wezens zien.

Aquaman and the Lost Kingdom

De achter de schermen beelden geven niet veel weg over het plot. We vermoeden dat Aquaman opnieuw een confrontatie zal hebben met Black Manta, gespeeld door Yahya Abdul Mateen II. De tweede Aquaman-film en de dertiende film in het DC Extended Universe staat gepland voor 16 december 2022.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d