Halo: The Master Chief Collection dit weekend gratis te spelen

Goed nieuws voor wie nog geen weekendplannen heeft. 343 Industries heeft via Twitter namelijk aangekondigd dat Halo: The Master Chief Collection dit weekend volledig gratis te spelen zal zijn via Steam en Xbox.

Tijdens deze periode wordt de volledige collectie, als bundel of afzonderlijk, ook met 50% afgeprijsd. De bundel omvat de titels Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach en Halo 4.

Halo: The Master Chief Collection is trouwens ook volledig gratis te spelen voor wie een abonnement op Xbox Game Pass heeft.

Het nieuwste deel van de franchise, Halo Infinite, verschijnt op 8 december op PC, Xbox Series X|S en Xbox One en zal vanaf dag 1 aangeboden worden via Xbox Game Pass. Het spel zal echter geen co-op campaign of Forge hebben bij de launch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn console vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder heeft hij een haat-liefdeverhouding met FIFA waarbij de echtscheidingspapieren al meermaals op tafel hebben gelegen.