Halo: The Master Chief Collection dit weekend gratis te spelen

Goed nieuws voor wie nog geen weekendplannen heeft. 343 Industries heeft via Twitter namelijk aangekondigd dat Halo: The Master Chief Collection dit weekend volledig gratis te spelen zal zijn via Steam en Xbox.

Tijdens deze periode wordt de volledige collectie, als bundel of afzonderlijk, ook met 50% afgeprijsd. De bundel omvat de titels Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach en Halo 4.

Halo: The Master Chief Collection is trouwens ook volledig gratis te spelen voor wie een abonnement op Xbox Game Pass heeft.

Het nieuwste deel van de franchise, Halo Infinite, verschijnt op 8 december op PC, Xbox Series X|S en Xbox One en zal vanaf dag 1 aangeboden worden via Xbox Game Pass. Het spel zal echter geen co-op campaign of Forge hebben bij de launch.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.