Griezelen in Destiny 2 met Festival of the Lost

Het jaarlijkse Halloween-event in Destiny 2 is sinds gisteren van start gegaan. Festival of the Lost belooft opnieuw heel wat lekkers te brengen in de vorm van snoepjes (du-uh), maskers en leuke randactiviteiten.

Het is de bedoeling om tussen 12 oktober en 2 november zoveel mogelijk leuke exclusieve goodies en items te verzamelen om zo volgend jaar met Halloween te kunnen pochen met je 2021-gear. Deze keer zul je dat doen aan de hand van Spectral Pages, een soort currency die je verzamelt door Destiny 2 spelen met een masker aan.

Deze Spectral Pages kunnen worden omgezet in Manifested Pages door dood en verderf te zaaien in The Haunted Lost Sector. Kortom; genoeg te beleven om ons de komende drie weken bezig te houden. Hieronder alvast een tipje van de sluier!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.