Knockout City Season 3: H@CKeD nu live

Knockout City

Ik beken: ik heb nog steeds Knockout City niet gespeeld. Schande! Ik weet het want dit zou het plezantste spel van het moment zijn. Misschien is de start van seizoen 3 vandaag wel het moment om er alsnog aan te beginnen.

Season 3 daagt dodgebrawlers uit om door een ontmantelde gevangenis te navigeren nadat hun wereld is gehackt door Z3R0, een alziend oog dat de televisie, billboards en zelfs de outfits van de Brawlers in de gaten houdt. Het nieuwe seizoen geeft spelers de kans om te onderzoeken wie, of wat, Z3R0, is. Spelers kunnen ook levelen en toegang tot exclusieve items krijgen om nu via Brawl Pass op het veld te pronken.

Hieronder alles wat je mag verwachten qua gameplay van Knockout City Season 3:

  • 4 gloednieuwe playlists en events – Dodgebrawlers ontdekken tijdens het seizoen nieuwe modes en nieuwe variaties op bestaande modes. Deze events keren Holobux, XP of event tickets uit waarmee je cosmetische items kunt kopen in een event shop.
  • Nieuwe Weekly Crew Contracts met 18 nieuwe en exclusieve cosmetische Crew-beloningen – Spelers kunnen onderzoek doen naar de nieuwe Crew Cosmetic: Crew Horns: een set unieke en wilde claxons die afgaan als je voertuig zichtbaar wordt in de Match Intro-tussenfilms. Daarnaast vind je overal nieuwe wekelijkse Brawl Pass Contracts en nieuwe Training Level en Training Contracts.
  • Een nieuwe map: Lockdown Throwdown – Op deze verlaten binnenplaats van een gevangenis zijn nog steeds een paar beveiligingssystemen online! Spotlight Drones patrouilleren door de gevangenis, en alle brawlers die op hun pad terecht komen, activeren een Security Turret die een Cage Ball op de speler afvuurt. Met dit mechanisme kun je in het voordeel komen bij een tegenstander door hem van de map te gooien. Je kunt je ook opzettelijk laten spotten en de Cage Ball proberen te vangen, zodat je die tegen het andere team kunt gebruiken. 
  • De gloednieuwe Brawl Pass – Vanaf Season 3 is Street Rank niet de enige manier waarop je kunt levelen en toegang tot exclusieve cosmetische items kunt krijgen om op het veld te pronken! Nieuw: Brawl Pass!  Brawl Pass heeft 100 levels met unieke beloningen die je tijdens het spelen kunt scoren. Levels worden toegankelijk als je matches doorloopt, XP verdient en Brawl Pass Contracts voltooit. Elke week zie je 6 nieuwe wekelijkse Brawl Pass Contracts die je kunt doorlopen tijdens het spelen, en als je levelt krijg je exclusieve nieuwe Cosmetics, Crew Vehicles, Energy Drinks, Style Chips, Holobux en nog veel meer! 
  • Extra nieuwe content – Een nieuwe energiedrank, spelersstemmen, vette locaties, bundels, shop items en nog veel meer.

Een nieuwe Crew Vehicle voor Season 3, Motorcycles, heeft vijf verschillende stijlen: 

  • Legendary – Ghost Rider
  • Epic – Tech Bike
  • Rare – Boba Biker
  • Rare – Crypto Chopper
  • Rare – Barracuda

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)