Nieuwe Pokémon Brilliant Diamond- en Shining Pearl-beelden duiken op

Nintendo en Pokémon trekken nogmaals de kaart der nostalgie als het neerkomt op Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. De laatste nieuwe trailer versterkt dat gevoel alleen maar.

Niet alleen neemt de trailer ons mee op een trip back to memory lane, ook nieuwe features worden uit de doeken gedaan. Zo is er de Pokétch; een soort digitaal zakmes die onmisbaar is voor iedere Pokémon-trainer. Ook de Poffins (gebakjes) staan in de kijker; die kun je voortaan zelf of met jouw Pokémon bakken. Ook ligt de nadruk in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl op het welzijn van jouw Pokémon; met alleen vechten kom je er deze keer niet.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl liggen op 19 november in de winkelrekken.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.