Dit zijn de Games With Gold van oktober

Xbox Games With Gold

Oktober komt alweer achter de hoek kijken, dus is het moment aangebroken voor Microsoft om de maandelijkse gratis games aan te kondigen die abonnees van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate aan hun digitale collectie mogen toevoegen.

Deze maand is het kwartet aan games dat wordt weggegeven, in alle eerlijkheid, geen vetpot. Met twee indiegames en twee Xbox 360-games van een gekende franchise, had het toch iets meer mogen zijn.

Maar we kijken een gegeven paard niet in de bek en nemen deze vier games met plezier in ontvangst:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.