Hectische bossfights met Noble Pokémon in nieuwe gameplaytrailer van Pokémon Legends: Acreus

Pokémon Legends Arceus

Er komen fijne tijden aan voor de Pokémon fans. In november mogen ze aan de slag met Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. De heruitgave van deze klassieke DS-games geldt echter vooral als opwarmertje voor het echte werk in Pokémon Legends: Acreus.

Dit wordt dé openwereldgame waar menig Pokémon liefhebber al jaren op zit te wachten. In een nieuwe uitgebreide gameplaytrailer krijgen we onder andere een blik in hoe de bossfights zullen verlopen.

Deze starten in eerste instantie met een gevecht tussen jouw als pokémontrainer en de zogenaamde Noble Pokémon. Dit zijn grotere en sterkere Pokémon dan normaal. Door hun aanvallen te ontwijken en kalmeringsstof naar hen te gooien, zullen ze rustiger worden waarna het échte gevecht tussen Pokémon kan beginnen.

Verder zien we hoe we de Hisui-regio kunnen verkennen op de rug van grote Pokémon, ontmoeten we de bewakers van speciale Pokémon en ontdekken we Jubilife Village waarin je onder andere je trainer van uiterlijk kan aanpassen.

Pokémon Legends: Acreus verschijnt op 28 januari 2022, exclusief voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.