Serverproblemen Apex Legends worden nog niet meteen opgelost

Apex Legends

Apex Legends, de immens populaire online shooter, wordt geteisterd door serverproblemen. Vandaag maakte ontwikkelaar Respawn bekend dat de problemen nog niet meteen zullen worden opgelost. De random disconnects zouden ten vroegste tegen 22 september opgelost moeten worden.

De eerste meldingen omtrent de instabiliteit van de servers kwamen binnen op 14 september. Sindsdien doet het team onderzoek naar de oorzaak en zagen ze bij Respawn dat het aantal random disconnects drie keer zo hoog lag dan normaal. Wat de exacte oorzaak is van de problemen, is op dit moment nog niet geweten.

In een statement lieten de ontwikkelaar echter weten dat het aantal servers werd opgeschroefd en dat er hard gewerkt wordt aan patch die de problemen zou moeten oplossen. Wat wel frappant is, is dat de patch pas wordt uitgerold op 22 september; een geplande patch dus in tegenstelling tot een snelle oplossing. Dat laatste wordt echter niet goed onthaald door competitieve spelers die hun rank riskeren door op de instabiele servers te spelen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.