EA Sports geeft FIFA 22 grootste soundtrack ooit

Op 1 oktober kunnen we eindelijk ontdekken wat FIFA 22 zal doen op de next-gen consoles. Krijgen we een compleet nieuwe game voorgeschoteld? Of wordt EA Sports nieuwste eerder een upgrade ten opzichte van vorig jaar?

Om antwoorden te krijgen op deze vragen, moeten we nog even geduld hebben. Maar EA Sports heeft wel al bekend gemaakt welke muzieknummers we voorgeschoteld zullen krijgen wanneer we ons een weg banen doorheen de menu’s.

FIFA 22 krijgt de grootste en breedste soundtrack ooit. Er zullen maar liefst 122 nummer in de game zitten die afkomstig zijn van artiesten uit 27 landen. Opvallend genoeg staat er geen enkel nummer van een Belgische artiest in de lijst.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.