Nieuwe film van Guillermo Del Torro trekt met sterrencast de creepy circuswereld in

Nightmare Alley

Het is van 2017 geleden dat we nieuw werk voorgeschoteld kregen van de legendarische regisseur Guillermo Del Torro. Toen verkende hij met The Shape of Water de fantasywereld en relatie tussen een mens en een amfibisch wezen.

Eind dit jaar krijgen we nieuw filmvoer voorgeschoteld van de Mexicaanse regisseur in de vorm van Nightmare Alley. Dit wordt een thriller/drama die zich afspeelt in en rond een reizende kermis in de jaren ’40.

Nightmare Alley is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijver William Lindsay Gresham waarin we Stan Carlisle, gespeeld door Bradley Cooper, volgen die als mentalist het circus vervoegt. Hij raakt geïntrigeerd door de manipulatieve psychologe Lilith Ritter (Cate Blanchett) en gaat met haar samenwerken om de bezoekers van het circus op te lichten.

De andere rollen worden onder andere ingevuld door Willem Dafoe, Rooney Mara, Ron Perlman en Toni Collette. Een ware sterrencast dus die mij in deze ontzettend sfeervolle teasertrailer weten te overtuigen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.