SEGA zal tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe RPG aankondigen

SEGA Logo

SEGA staat niet meteen bekend om de uitgever/ontwikkelaar die de meest gerenommeerde RPG’s op de markt brengt, al is Fantasy Star Online wel een prachtige uitzondering.

En toch zal het Japanse bedrijf tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe RPG aankondigen. Dat hebben ze bevestigd. Het nieuws raakte bekend toen deze aankondiging letterlijk in de omschrijving van de livestream op YouTube stond.

Het is gissen welke reeks SEGA nieuw leven zal inblazen. Al zet ik mijn geld dus op een nieuwe (remake) van Fantasy Star. Of wie weet komen ze wel met iets totaal nieuw op de proppen.

De Tokyo Game Show vindt van 30 september tot en met 3 oktober digitaal plaats.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.