De open bèta van Call of Duty: Vanguard gaat vanavond om 19u van start

Call of Duty Vanguard

RoMa speelde afgelopen weekend de gesloten bèta van Call of Duty: Vanguard en schreef er een uitgebreide preview over. Wil je zelf van de multiplayer proeven? Dan kan dat vanaf vanavond 19u00!

Tenmiste als je een PlayStation-console in huis hebt staan. Want de eerste 48u van deze bèta is gereserveerd voor gamers met een PlayStation 4 of PlayStation 5. Maar geen nood, vanaf zaterdag 19u00 kan je ook met je PC of Xbox-console aan de slag!

In deze bèta kan je de nieuwe modi Patrol en Champion Hill uitproberen. Daarnaast zijn ook de modi Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed van de partij. Dit alles kan gespeeld worden op de maps Hotel Royal in Parijs, Gavutu in Japan, Red Star in Rusland en Eagle’s Nest in Duitsland.

De volledige game is vanaf 5 november beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'De open bèta van Call of Duty: Vanguard gaat vanavond om 19u van start'

Reacties zijn gesloten.