Razer introduceert de Wolverine V2 Chroma voor pc en Series X/S

Een controller die lekker in je hand ligt, meteen reageert op je acties en beslissend kan zijn wanneer het erop aankomt. Een controller die als het ware het verlengde van je hand is en jouw bevelen blindelings opvolgt. Dat is een goede controller voor mij. En als het even kan er nog wat fancy uitziet.

Razer introduceert, dat is toch wat zij zeggen, hun meest geavanceerde controller ooit: de Wolverine V2 Chroma. Deze controller is geschikt voor zowel de Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Het ding heeft wel een prijskaartje van maar liefst 159,99 euro…

Onderstaande info komt uit het persbericht, we hebben de controller niet getest.

De nieuwe Razer Wolverine V2 Chroma is de ideale controller voor Xbox- en pc-gamers. De controller biedt een van de snelste activerings- en reactietijden van alle controllers op de markt. Dit is te danken aan een combinatie van Razers zeer responsieve Mecha-Tactile switch-technologie en een stabiele, bekabelde verbinding. Deze controller is een must-have voor iedere serieuze gamer die zijn spel naar een hoger niveau wil tillen. De Wolverine V2 heeft onder meer de volgende eigenschappen:

  • Mecha-Tactile Action Buttons en Mecha-Tactile D-pad
  • Zes extra multi-functionele knoppen (twee bovenop en vier triggers op de achterkant)
  • Verwisselbare thumbstick-caps (Inclusief extra dome en hogere thumbsticks)
  • Hair Trigger-modus met Trigger Stop-switches
  • Nieuw L-vormig ontwerp met volledig rubberen handgrepen
  • Razer Chroma RGB

De Wolverine V2 Chroma is een belangrijk onderdeel van Razers nieuwe “Connect. Compete. Conquer.”-campagne. Hiermee wil Razer gamers laten hoe ze een competitief voordeel kunnen behalen door Razer-producten te gebruiken op een console.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)