Nioh: Complete Edition is nu gratis in de Epic Game Store

Epic heeft weer een toppertje in de aanbieding in zijn Game Store. Meer nog die topper is zelfs gratis te downloaden en te behouden eens je hem binnenhebt.

We hebben het dan over Nioh: Complete Edition, de complete editie van de game die in 2017 toch furore maakte.

In de game volgen we het verhaal van William Adams, een westerse samoerai zonder meester die naar Japan reist tijdens de Sengoku-periode.

De game veroverde de harten van velen vanwege de actiegerichte gameplay, die zwaar geïnspireerd is op zowel de Ninja Gaiden-serie van Team Ninja als de Dark Souls, Demon Souls en Bloodbourne-franchises van FromSoftware.

Nioh: Complete Edition bevat niet alleen het basisspel, maar ook alle uitbreidingen, Dragon of the North, Defiant Honor en Bloodshed’s End. De versie biedt ook ondersteuning voor 4K-resoluties, evenals cross-play met de Steam-versie.

Je kan de game gratis downloaden dus via de Epic Game Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)