Check het eerste kwartier van Life is Strange: True Colors

Life Is Strange: True Colors

Vanaf nu vrijdag 10 september kunnen we in deze open wereld adventuregame samen met Alex Chen het het dorpje Haven Springs ontdekken.

Om ons in de stemming te brengen, heeft uitgever Square Enix de eerste 15 minuten van de game online geplaatst. Hierin zijn we onder andere getuige van de hereniging van Alex met haar broer Gabe.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Er komt ook een versie voor de Nintendo Switch, maar die verschijnt op een later moment.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.