Hang de klootzak uit in Rustler

Rustler

Je hoeft niet altijd de held uit te hangen in videogames. Dat moet ook de Poolse ontwikkelaar Jutsu Games hebben gedacht toen ze van start gingen met de ontwikkeling van Rustler.

In de indiegame Rustler kruip je in de huid van de antiheld Guy, een rover die vastbesloten is om koste wat kost het Grote Toernooi te winnen. Op je weg hier naar toe is het zaak om de grootste klootzak uit te hangen en het leven van je dorpsgenoten te verkloten.

Dit doe je onder andere door drinkwedstrijden te houden, met paarden te racen door het dorp, eigendommen te vernielen, hooibalen in brand te steken en, waarom niet, koeien af te schieten met katapulten.

Vanaf vandaag kan je de chaos ontketenen in Rustler op alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.