PS5-versie Sniper Ghost Warrior Contracts 2 heeft launch trailer te pakken

PS5-gamers hebben er even moeten op wachten maar hun versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is nu beschikbaar.

De vandaag verschenen “Elite Edition” voor de PS5 biedt verbeterde beelden en textures in een oogstrelende 4K-resolutie, waarmee het fraaiste deel in de serie er nóg beter uitziet. Dankzij de adaptieve triggers van de DualSense voelt elk wapen uniek en krijgen spelers nog meer controle over de zeer belangrijke 1000m+ extreme-range sniper-shots, terwijl de haptische feedback ervoor zorgt dat spelers elke kogel als nooit tevoren kunnen voelen. En mocht het toch eens misgaan, dan zorgen de bliksemsnelle SSD-laadtijden ervoor dat hardnekkige sluipschutters sneller dan ooit weer verder kunnen knallen.

De PS5-versie van uitgever CI Games bevat ook een gratis exemplaar van het “Crossbow Carnage” DLC-wapenpakket dat spelers toegang geeft tot de populaire arbalest en diverse andere krachtige wapens.

Daarnaast biedt deze versie toegang tot de onlangs verschenen grote expansion getiteld “Butcher’s Banquet.”  Deze uitbreiding verplaatst spelers naar een gloednieuw, woenstijnachtig gebied, compleet met weelderige oases, spectaculaire watervallen en mysterieuze tempels, waar ze de nieuwste dreiging van Kuamar het hoofd moeten bieden.

De Elite Edition van SGWC2 voor de PS5 heeft het volgende te bieden

  • Verbeterde beelden en textures
  • Keuze tussen Visual Mode (4K, 30 FPS) en Performance Mode (2K, 60FPS)
  • Ondersteuning van de adaptieve triggers van de DualSense
  • Haptische feedback
  • Snelle SSD-laadtijden
  • “Crossbow Carnage”-wapenpakket: Crossbow, 550 TRV Sniper Rifle, Mad Sheriff 9 Revolver, Car K8 Assault Rifle, Zebra-skin.
  • ‘Butcher’s Banquet’-uitbreiding

SGWC2 neemt ons mee naar de wetteloze regio van Kuamar, waar we als huurmoordenaar Raven een reeks hachelijke moordmissies moeten ondernemen om een meedogenloze dictatuur omver te werpen.

De game biedt uitgebreide sandbox-maps, gevarieerde missies die op verschillende manieren aangepakt kunnen worden, een breed scala aan realistische wapens en gadgets, ontgrendelbare vaardigheden en uitrusting, en uiteraard dat waar het allemaal om draait: een zeer realistische sniping-ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)