Assassin’s Creed Odyssey kreeg next-gen update op PS5 en Xbox Series X/S

Assassin's Creed Odyssey

Met Origins en Odyssey plaatste Ubisoft de Assassin’s Creed-saga weer helemaal op de kaart. En met Valhalla deed de studio daar, wat mij betreft, nog een flinke scheut bovenop.

Voor de fans van Odyssey valt er alvast goed nieuws te rapen: de game kreeg namelijk een flinke next-gen update op zowel PS5 als Xbox Series X/S.

Voor alle duidelijkheid: de bijgewerkte versie van het spel zal geen totale next-gen update zijn, het spel zal nog steeds alleen via backwards compatibility draaien, maar zal nu 60FPS mogelijk maken op next-gen consoles, zelfs wanneer je op volledige 4K resolutie speelt.

Maar desalniettemin zeker de moeite om de game te spelen of nog eens opnieuw te checken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)