WWE 2K22 verschijnt in maart 2022

WWE 2K22

Veel te behaarde en te bebaarde mannen in strakke latexpakjes die mekaar de duvel aandoen. En daarnaast, mogen we hopen, minder behaarde en vooral minder bebaarde diva’s die mekaar de duvel aandoen. Dat is wat je mag verwachten van de spektakel- en vooral veel showsport WWE. Na een tussenpauze, en vooral zijn dramatische voorganger, hebben de fans weer een WWE-game om naar uit te kijken.

2K Sports deelt namelijk mee dat WWE 2K22 in maart 2022 in de rekken ligt, en dat is best nog een flinke poos wachten als je het ons vraagt.

Volgens de makers kunnen we rekenen op een nieuwe besturing, straffe graphics en een vernieuwde engine die moet zorgen voor de meest indrukwekkende WWE 2K-ervaring tot nu toe. Als onderdeel van het ontwikkelingsproces van de game heeft 85% van het in-game roster deelgenomen aan gezichtsscans voor ultra-realistische en bijgewerkte personagemodellen, en zijn er meer dan 3.400 nieuwe animaties vastgelegd.

De studio heeft de lat dus best hoog gelegd als je het ons vraagt. Laat ons hopen dat ze die beloftes waar kunnen maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)