Nacon voegt voor het eerst een livery editor toe in WRC 10

WRC 10

De rallyfans vragen al jaren naar een manier om de rallybolides naar eigen smaak te beplakken met diverse stickers en sponsoren. Nacon en KT Racing hebben duidelijk geluisterd naar hen en voegt een livery editor toe aan het aankomende WRC 10.

Het is voor de eerst dat er een uitgebreide tool aanwezig zal zijn waarmee je de livery’s van je wagen zal kunnen aanpassen. Volgens de ontwikkelaar krijg je een breed scala aan mogelijkheden voorgeschoteld waaronder kleuren, vormen, stickers, logo’s en letters. Hiermee zou je alle ontwerpen en stijlen die je maar kan bedenken moeten kunnen reproduceren in de game, ook in de Career-mode.

WRC 10 staat op de planning op 2 september en dat voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De game komt op een later moment naar de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.