Activision toont eerste teaser van Call of Duty: Vanguard in aanloop van aankondiging

Call of Duty Vanguard

Gisterenavond kregen we van Activision nog de bevestiging dat donderdag de nieuwste Call of Duty-telg wordt aangekondigd in de free-to-play game Warzone.

De hypetrein is goed vertrokken, want vandaag krijgen we al een eerste teaser voorgeschoteld van Call of Duty: Vanguard. Verwacht nog geen gameplay, dat houdt Activision achter de hand voor donderdag.

We krijgen wél een fantastisch sfeervolle trailer te zien die meteen ook bevestigd dat Vanguard zich zal afspelen in de Tweede Wereldoorlog.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.