UPDATE – Nu donderdag wordt Call of Duty: Vanguard officieel aangekondigd

Call of Duty Vanguard

Vorige week lekte het eerste concept art en mogelijke releasedatum al uit van Vanguard, de volgende game in de Call of Duty-reeks. En vandaag blijkt door een foutje bij Sony dat de officiële aankondiging niet lang meer op zich zal laten wachten.

UPDATE: Activision heeft ons bevestigd dat donderdag 19 augustus om 19u30 Call of Duty: Vanguard wordt aangekondigd in Warzone.
Als je jezelf een uurtje vroeger aanmeldt, scoor je trouwens ook Double XP, Double Weapon XP, and Double Battle Pass XP rewards.

Bekende Twitter-gebruiker en insider Tom Henderson heeft op zijn feed een screenshot online geplaats van de PlayStation Store waarop een advertentie te zien is van Call of Duty: Vanguard.

Daarop valt te lezen dat de onthulling zal plaatsvinden in de gratis game Call of Duty: Warzone op 19 augustus om 18u30 PM BTS. Wat neerkomt om 19u30 Belgische tijd.

Het wordt dus afwachten of de vele geruchten kloppen en dat de game zich effectief tijdens de Twee Wereldoorlog zal afspelen én dat we een Zombie-modus zullen krijgen in de multiplayer.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.