Borderlands 3 wordt twee en dat wordt gevierd met vijf weken chaos in het Loot the Universe-event

Borderlands 3

Op 13 september vieren we de tweede verjaardag van Borderlands 3. Ondanks deze ouderdom wordt de game nog steeds voorzien van de nodige updates en events. En die worden zoals steeds erg gesmaakt door de grote community.

Om de grote schare fans in de bloemetjes te zetten, hebben ontwikkelaar Gearbox en uitgever Take Two vijf weken lang chaos en mayhem in de planning staan. Perfect in lijn met de terrible two-leeftijd bij kinderen.

Vanaf vandaag is het Loot the Universe-event opnieuw van start gegaan. Hierbij krijg je waanzinnig legendarische loot in ruil voor het bezoeken (of beschieten) van planetaire bezienswaardigheden.

Elke week tijdens Loot the Universe wordt een andere Borderlands 3-planeet een bastion van betere drops, waarbij specifieke soorten Legendary loot een verhoogde kans hebben om te vallen. Het spreekt voor zich dat je alle Legendarische loot houden die je tijdens deze mini-evenementen vindt.

Noteer deze data dus maar al in je agenda:

  • Week 1 (18:00 CEST Augustus 12 tot 17:59 CEST Augustus 19) – Pandora;
  • Week 2 (18:00 CEST Augustus 19 tot 17:59 CEST Augustus 26) – Promethea;
  • Week 3 (18:00 CEST August 26 tot 17:59 CEST September 2) – Eden-6;
  • Week 4 (18:00 CEST September 2 tot 17:59 CEST September 9) – Nekrotafeyo.

De pret houdt niet op na je galactische tour, want vanaf 9 september om 18:00 beginnen er nog twee andere mini-events tegelijk (die een week later eindigen): Mayhem Made Mild, waarbij je alleen Easy modifiers tegenkomt in Mayhem Mode; en Show Me the Eridium, waarbij je meer Eridium drops en Eridium item kortingen krijgt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.