Er komt een GTA San Andreas-remake op de GTA V-engine zegt gerespecteerde insider

GTA San Andreas

Nog een vette roddel zo net voor het weekend, dat moet kunnen vinden wij. Zelf is GTA Vice City mijn absolute favoriet, maar met een remake van GTA San Andreas (2004) zou ik ook al content zijn…

Volgens een gerespecteerde Grand Theft Auto-insider, en het is reeds de tweede keer trouwens dat hij met deze bewering komt, zou Rockstar Games werken aan een remake van GTA San Andreas. Maar dat is nog niet alles want volgens diezelfde gerespecteerde insider zou de studio zelfs werken aan remakes van zowel Vice City uit 2002 als GTA III uit 2001. Dit trio samen zou dan deel uitmaken van een soort van verjaardagscollectie, en dit naar aanleiding van de 20ste verjaardag van GTA III in oktober van dit jaar.

In een recente thread op de GTA-forums beweert Mach1bud dat alle drie de games remakes zullen zijn, gebouwd met dezelfde engine als waarin Rockstar GTA V en GTA Online ontwikkelde (de RAGE engine). Op de fans op de GTA-forums helemaal gek te maken voegt hij er nog aan toe dat de games er beter uitzien dan GTA V, maar niet zo mooi als Red Dead Redemption 2.

Afsluiten doet de gerespecteerde insider met de woorden: “Sommige dingen kunnen beter zo blijven tot de waarheid is onthuld. Voor nu, neem mijn woorden als speculatie. In de toekomst kun je zelf uitmaken of de dingen die ik heb gezegd zijn wat je denkt dat ze zijn of niet zijn. De toekomst zal onwerkelijk zijn. Vertrouw me daar maar op.”

Nu hebben we weer iets om over te praten dit weekend op cafe met onze gamende vrienden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)