Pragalicious Podcast #013 | Gedonder bij Blizzard, angsten bij Dead Space, Steam Deck & eFootball

In deze 13e aflevering fileren Ard, Kevin, RoMa en Yannick de verrassende aankondiging van de Steam Deck. Ze wikken en wegen de pro en contra’s van deze draagbare PC en vragen zich af of dit een revolutie in de consolewereld zal veroorzaken.

Ze bespreken ook de beslissing van Konami om Pro Evolution Soccer, of beter eFootball, free-to-play te maken. Is dit goed voor ons gamers, gaat FIFA moeten volgen en wat zou dit concreet kunnen betekenen?

Verder praten ze over de zware problemen bij ontwikkelaar Blizzard, de remake van Dead Space, het verrassende Splitgate, de games van Netflix, stoere boerderijen, fanfares op loopbanden en schroevendraaiers.

Smakelijk!


01:25 – Netflix springt mee op de videogame-trein
04:35 – Eindelijk nieuws rond Dead Space: originele game krijgt remake!
10:25 – Eerste trailer Jackass Forever maakt ons meteen nostalgisch
15:01 – Blizzard zit diep in de problemen door vrouwonvriendelijke praktijken
22:36 – Valve brengt de Steam Deck uit. Wat mogen we verwachten van deze draagbare PC?
33:18 – Pro Evolution Soccer wordt eFootball en gaat free-to-play. Is dit een goede zaak voor sport- en voetbalgames?
42:29 – De suggesties van het huis


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.

Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn
➤ YouTube

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.