Nieuwe trailer van Marvel’s Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings toont de kracht van de ringen

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings

Met de series Falcon And The Winter Soldier, Wandavision en Loki kwam het Marvel-universum opnieuw tot leven op Disney+. Nu ook Black Widow eindelijk te zien is in de bioscoop kunnen we ook terug op het grote scherm genieten van dat Marvel-lekkers.

En begin september komt er nog een nieuwe Marvel-film aan: Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings . Hierin volgen we Shang-Chi, gespeeld door Simu Liu, die zichzelf afzet tegen zijn vader, de beruchte Marvel-slechterik The Mandarin, gespeeld door Tony Leung.

In deze nieuwe, korte trailer van 1 minuut die door Marvel werd vrijgeven, zien we de kracht van de Ten Rings in actie en krijgen we ook iets meer achtergrondverhaal mee.

Bij de eerste trailers was ik niet meteen overtuigd van de film, maar hoe meer trailers Marvel en Disney vrijgeven, hoe meer enthousiast ik word om Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings te gaan kijken!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.