Nieuwe gameplay trailer toont wat je mag verwachten van World War Z: Aftermath

World War Z was voor mij een van de leukste zombie coöp shooters van vorig jaar. Als je de game niet gespeeld hebt, en fan bent van het genre, of al wil opwarmen voor Back 4 Blood, dan moet je hem zeker eens checken.

Saber Interactive kondigde een poos geleden de expansion World War Z: Aftermath aan. Deze uitbreiding bevat onder andere nieuwe locaties (Rome en Kamchatka), personages en meer content.

Vandaag serveert het team ons een gloednieuwe overzichtstrailer die ons laat zien wat we zoal mogen verwachten van Aftermath, inclusief de nieuwe locaties, de Vanguard-klasse, first-person combat en de nieuwe zwermen geïnfecteerde ratten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)