De cyberpunk thriller Observer: System Redux is nu beschikbaar

Observer: System Redux

Bloober Team, de ontwikkelaar die we onder andere kennen van de geweldige horrorgame The Medium, heeft een nieuwe game uitgebracht: Observer: System Redux.

Observer: System Redux is de definitieve versie van de bekroonde cyberpunk thriller Observer uit 2017. Deze nieuwe versie werd door Bloober volledig herbouwd en verbeterd voor de huidige generatie consoles.

Je kruipt in de huid van Daniel Lazarski, een hooggeplaatste onderzoeker in 2084, gespeeld door Rutger Hauer, de onlangs overleden icoon van de cyberpunk. Als Observer hack je de geest van verdachten om aanknopingspunten en bewijs te vinden. Alles wat ze voelden, dachten of zich herinneren kan en zal gebruikt worden om je zaak op te lossen.

Liefhebbers van Observer kunnen dieper in de dystopische realiteit duiken dankzij drie gloednieuwe sidequests: “Errant Signal”, “Her Fearful Symmetry” en “It Runs in the Family”. Daarnaast krijgen we met System Redux nieuwe spelmechanismen, nieuwe geheimen om te ontdekken, aangepaste stealth, extra neurale ondervragingen en andere quality of life aanpassingen voorgeschoteld.

Observer: System Redux is vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Je kan trouwens op elk moment upgraden naar de next-gen versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.